jure : dolazim ja redovito na "fičkarije" u Slo ali isključivo one koji su bliže tj Prekmurje, Ptuj , Grad i sl. Problem je što radim u Osijeku ( to je na istoku Hrvatske na granici sa Srbijom ) pa se ne usudim dalje ići npr u Bohinj ukoliko je susret u nedjelju jer već u nedjelju putujem na posao. Ali nije bitno, zadnji puta sam bio u Gradu, na susretu Fićo kluba Velenje i još sam dužan slike sa susreta jednome gospodinu ali nikako da dođem do njih radi vremena.
admin : boju sam tražio točnu 1 godinu a mogućnosti su bile svjetlo zelena, svjetlo plava kakve su bile i original, a moja je bijela/krem boja slonove kosti jer ta mi je ostala u sjećanju od tetka koji je imao staru Zastavu 101 iste boje. Inače smo u familiji imali 2 fićeka i to tamo od neke 1973 te kupnjom novog 1986 koji je izdržao u familiji do 1996 nakon čega je stigao Renault 4 iz 1977 pa na dalje.
Fićina limarija inače nije pjeskarena, osim pojedinih dijelova, a ostali dijelovi su isključivo original. Nabavio sam i prednje brkove i znak samo što mi baš ne ide to poliranje jer vikendom moram i učiti pošto sam vanredni student pa bude to sve skupa malo pričekalo.
Fićo pali iz prve i za pohvalu da još uvijek koristim kablove sa razvodnom kapom od prve vlasnice ili ti već dobrih 8 godina.
lp